Våre hytteleverandører

Vi ønsker å forsterke og bygge videre på stedets tradisjoner med tradisjonelle tømmerhytter i kombinasjon med moderne hyttebygg i deler av området. Vi har inngått samarbeid med flere hytteleverandører som kan levere både moderne hytter og det som kan betegnes som tradisjonelle tømmerhytter.

I Tiurleiken er det fritt valg av hyttetype innenfor reguleringsbestemmelsene, under finner du noen av våre samarbeidspartnere.

– Drømmehytta
– Saltdalshytta
– Ecolaft
– BlåneHytter
– Nore Laft

Presentasjon av hytteleverandørene

Drøm deg til fjells!

Vi tilbyr i dag en rekke ulike typer nøkkelferdige, håndlaftede tømmerhytter. Det som kjennetegner hyttene vi leverer, er høy kvalitet både når det gjelder materialvalg og håndverksmessig utførelse. Alle våre hyttetyper er tilgjengelige for visning

Hele Norges hyttebygger

Saltdalshytta er en av Norges største hytteprodusent med over 6000 hytter levert over hele landet. Ingen drømmer er like og det er derfor hver eneste hytte er unik. Vi strekker oss langt for å forme hytta akkurat slik du og din familie vil ha den. Hos oss får du mye hytte og en god opplevelse for pengene!

Tømmerhytta fra

– En god ide!

Gamle håndverkstradisjoner kombinert med nye metoder gjør at du kan få den hytta du drømmer om, til uslåelige priser. Ecolaft er en latvisk bedrift som tilbyr hytter, bolighus, gjestehus og badstuer i laft eller stavlaft i massivt tre. Vi er en relativt liten bedrift, og derfor er hver kunde spesiell for oss hvor høy kvalitet og god service står i fokus.

Moderne hytter

Vi vil gjøre det enkelt for folk flest å realisere hyttedrømmen. Siden folk flest er forskjellige betyr dette for oss å tilby stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt. Moderne, trygt og tradisjonelt. Over 50 års erfaring.

Vi lafter det andre drømmer om

Nore Laft er tuftet på norske laftetradisjoner. Vi kjøper inn grovt, norsk furutømmer som ligger lagret i to til tre år. Å “lafte” er for oss ensbetydende med håndlafting.
Vi lafter både tømmerhus og tømmerhytter, vi restaurerer også laftede bygg.